Heb je een leuk kaartje bij de voorbeelden gezien en denk je nu ‘dat wil ik ook!’? Stuur me dan een berichtje via de contactpagina. Ik beantwoord graag je vragen en kan altijd een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Hieronder vertel ik je alvast meer over de opties.

Geboortekaartjes op maat

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje? Dan ben je op de goede plek! Al jaren ontwerp ik geboortekaartjes op maat. Het allerleukste hieraan vind ik het uitzoeken wat bij je past! Het ontwerpproces start altijd met een gesprek: Wat vind je mooi en wat niet? Heb je geen idee waar je moet beginnen of ligt er juist al een uitgedacht plan klaar?

Door in gesprek te gaan, komen we samen tot een idee. Na dit gesprek begin ik met ontwerpen. Natuurlijk zorg ik dat je tijdens het ontwerpproces op meerdere momenten je input kan geven. Uiteindelijk is het doel tenslotte een kaartje waar je 100% tevreden mee bent!

Prijzen

Een volledig op maat gemaakt geboortekaartje ontwerp ik al voor je vanaf €180,-*.
Hierbij inbegrepen zijn het startgesprek, twee extra overlegmomenten en het regelen van het drukproces.

* Exclusief enveloppen en drukkosten van de kaartjes. Deze zijn sterk afhankelijk van het aantal kaartjes, het formaat en de papiersoort.


Overige kaartjes op maat

Naast geboortekaartjes, maak ik ook andere kaartjes op maat, zoals kerstkaartjes. Neem vooral eens contact op voor een prijsindicatie!

Basiskaartjes

Misschien vind je volledig op maat gemaakte kaartjes wat aan de dure kant, maar wil je toch een origineel kaartje versturen? Ook dan denk ik graag me je mee! Om dit mogelijk te maken, ontwerp ik regelmatig nieuwe basiskaartjes. Zit er wat voor je tussen? Dan pas ik het kaartje graag aan naar wens! Of misschien lijkt het je leuk om de naam van jullie kindje samen te stellen met letters uit mijn dierenalfabet.

Ben je enthousiast geworden? In mijn winkel vind je het meest actuele aanbod van kaartjes. Al deze kaartjes zijn aan te passen naar wens!

error: Deze afbeelding is eigendom van KikiTekent.